16. huhtikuuta 2014

Tarjolla sulkakynä ja paperia

Hei vaan kaikille, pitkästä aikaa. Olen jatkanut normaalia aktiivisuuskierrettäni kuten kaikkina aikaisempinakin vuosina, eli selkeästi tuo syksy on se hiljaisin jakso, mutta nyt olen suunnitellut ratkaisua, joka korjaisi seikan. Mustesoihdusta on tullut hyvin seurattu ja mistä olen aina yhtä yllättynyt, teitä käy täällä blogissa puolisen sataa joka viikko, vaikka uusia tekstejä ei ilmaannu. Olen saanut paljon palautetta näinä vuosina, kiitoksia sekä ehdotuksia, mutta pääasiallinen kommentti kuitenkin on, että tätä blogia luetaan mielellään ja sille on niin sanotusti "tarve".

Siispä haluaisin luopua diktaattoriasenteestani ja kokeilla jotain mitä en ikinä suunnitellutkaan, nimittäin halauisin jakaa rakkaan lapseni Mustesoihdun jonkun toisen fooruroolaajan kanssa. Etsin siis Mustesoihtuun toista kirjoittajaa. Jos siis löydät itsesi alla olevasta työpaikkailmoituksesta, ota yhteys astri[at]hotmail.fi.

Bloggari saa paikan!

Ovatko fooruroolipelit vieneet sinut mennessään ja olet ehkä jo useamman vuoden ajan koonnut itsellesi mielipiteitä, sekä näkökulmia niiden maailmasta? Omaat nimeen omaan niitä mielipiteitä ja tunnet tarvetta saada omat ajatuksesi foorumaailmasta kuuluville, kuitenkin enemmän pohdiskelevin kirjoituksin kuin Twitter-tyylisin huudahduksin. Olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa bloggarin pestiin, sekä valmis kommunikoimaan pelin toisen bloggarin kanssa aktiivisesti mahdollisista uudistuksista ja muista ideoista. Olet myös valmis kirjoittamaan hyvin läpiluotaavia peliarvosteluita, jotka ovat olleet Mustesoihdun peleille tarjoama palvelus alusta pitäen. Kestät myös kritiikkiä ja palautetta kaikilta tahoilta, niin lukijoilta kuin minultakin.

Toivoisin sinulla olevan pelikokemusta useammasta eri foorupelistä, mutta sinulla ei tarvitse olla aktiivista pelipaikkaa tällä hetkellä. Ylläpitokokemus olisi plussaa, mutta pelkkä pelaajan näkökulmakin on arvokas ja olisin myös iloinen saadessani sellaisen henkilön mukaan Soihtuun. Suomen kielen taidon pitäisi olla hyvää, mutta ei parempaa kuin omat välttävät kirjoitustaitoni (yeah yeah just kidding). Toivoisin sinun eläneen tässä maailmassa vähintään 18 vuotta, mutta otan huomioon kaikki kiinnostuneet.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, ota yhteyttä astri[at]hotmail.fi, kirjoita mukaan ikäsi, nimesi jolla haluat tulla kutsutuksi, pieni katsaus fooruroolihistoriaasi ihan sieltä alkutaipaleilta nykytilanteeseen ja sen lisäksi miksi juuri sinä haluaisit kirjoittaa Soihtuun. Kiitos jo etukäteen sinulle joka kiinnostuit aiheesta!

Oikean kaunista ja ihanien pelien täyttämää kevättä!
Terkuin Acha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti