24. huhtikuuta 2014

Wild DrRockter appeared!

Metsä vastaa kun sinne huudetaan. Saan ylpeänä esitellä teille Soihdun tulevan toisen kirjoittajan ja ylläpitäjän. Tai tehdään toisin, annetaan hänen esitellä itsensä. (Kerron tulevaisuudessa hieman lisää prosessista, nyt keskitytään illan tähteen). Here she is!

Kuka olet ja mistä tulet?
DrRockter on nimeni ja tulen pimeiden kujien tuolta puolen. Mustarunkoisten puiden kätköistä. Pienen kirjakaupan hämäristä, lakituvan utuisesta mystiikasta. Minä tulen sieltä missä nimiä ei mainita, missä pienimmät ja hiljaisimmat ovat kovimmassa äänessä. Tulen vihreän hämyisestä ja tulenhohtoisesta Seiskasta!

Kertoisitko muutamalla sanalla foorutaustastasi ja nykyisyydestäsi?
Aloitin roolipelaamisen kymmen vuotta sitten eli vuonna 2004! Tuolloin, ja edelleen, suurena Hopeanuoli-fanina päädyin aloittamaan Karae Dentsetsu Ninkenistä ja sitä kautta siirryin Harry Potter-roolipelien maailmaan, silloiseen Wicked Gameen jota edelleen lämmöllä muistelen. Tässä välissä on ehtinyt olla monia erilaisia ropeja, joissa olen pelannut ja joita olen ylläpitänyt mutta nykyiseltään minut löytää vain tuosta omasta kultamurusestani eli Seiskasta!

Mikä toi sinut fooruroolauksen äärelle ensimmäisen kerran?
Taisi olla niin että oltiin seitsemännellä luokalla ja ainoa yhteys nettimaailmaan oli kirjaston kone, jolla sai viettää tunnin kerrallaan. Kaverini koulussa kertoi liittyneensä tuohon edellä mainittuun Karae Dentsetsu Ninkeniin ja hehkutti sitä niin paljon että pakko minunkin oli sitten alkaa uhrata aina tunti viikostani roolipeleille. Ja kun oma kone vihdoin saatiin meidän maalaistaloomme, toimiva sellainen, vei kyseinen minut mennessään! Ja tässä sitä edelleen ollaan eikä loppua tosiaan näy!

Jos sinun pitäisi kuvata itseäsi pelaajana kolmella adjektiivilla, mitkä ne olisivat?
Kolmella adjektiivilla? Apua. Etteivät termit kävisi paremmin, hmm? Suhdeinsinööri, listahirmu, hahmorohmu? Kävisikö tämmöiset?

Entä normaalin arjen tallaajana?

Tallailen tällä hetkellä Tampereen kaduilla ja opiskelen kolmatta vuotta elokuva ja tv-linjaa TAMK:ssa. Elelen pienessä yksiössä kahden kissan kanssa ja välistä poikkean rokkikeikoilla ja kesällä festarit saattavat viedä minut hetkellisesti mennessään. Myös maailma kutsuu, mutta niistä suunnitelmista jutellaan sitten toinen kerta! Pitäähän sitä jotain salaperäistä jättää, eikö?

Jos voisit muuttaa yhden asian fooruroolausmaailmassa juuri tällä sekunnilla, mikä se olisi?
Tällä sekunnilla tekisin roolipelien maailmasta helpommin lähestyttävän, jotta saataisiin uusia pelaajia mukaan! Nyt kun tuntuu olevan sellainen kamala käsitys että koko roolipelaaminen on rinnastettavissa tähtitieteeseen ja vähemmästäkin sitä pieni uusi pelaaja pelästyisi. Joten homma helpommin ymmärrettäväksi ja siten helpommin lähestyttäväksi! Koska eihän tämä tähtitiedettä ole, eihän?

Miksi päädyit hakemaan bloggariksi Soihtuun?

Olen pitkään toiminut Soihdun hiljaisena stalkkerina ja kyttäillyt hetkeä jolloin voisin heittää arvostelupyynnön omasta pelistäni kehiin. No sitten eräänä kauniina päivänä ilmestyin tänne ja löysin ilmoituksen että toista bloggaajaa kaivataan! Hetken tapitin tekstiä, koska olin itsekin pitkäaikaisena bloggaajana pohtinut foorumiroolipeli-blogin pystyttämistä, sitä kuitenkaan aikaansaamatta. Tässäpä tilaisuus, jota en vain voinut jättää käyttämättä joten.. Jep, tässä ollaan!

Mitä odotat rupeamaltasi?
Odotan.. Uusia näkökulmia tähän foorumiroolipeli-skeneen! Sekä itselleni että toivon mukaan lukijoille. Ja tietysti tekstien kirjoittamista, uusiin peleihin tutustumista.. kaikkea upeaa! Sormet jo syyhyävät päästä kirjoittamaan, joten en tämän enempää nyt osaa odotuksiani listata. Katsellaan mihin tämä polku meidät vie!

Mitkä koet olevan vahvuuksiasi ja heikkouksiasi kirjoittajana?
Vahvuuksiin voisin laittaa tavan kirjoittaa, mikä ei välttämättä välittynyt tästä niin hyvin. Haluan myös välittää positiivisia fiiliksiä ja muutenkin lähestyä kaikkea avoimin mielin. Se olkoon vahvuuteni! Heikkouteni taas on paikoin ehkä rönsyilevä teksti, jolloin punainen lanka saattaa kokonaan hävitä. Tämä johtunee siitä että sanottavaa on toisinaan niin paljon että pääpointti tuppaa unohtumaan tekstivyöryn alle. Sitten sitä pitää onkia parin virvelin kera, mutta noh.. Kyllä se pointtikin toivon mukaan löytyy!

Vapaat terveiset uudelle lukijakunnallesi!

Hei vain Soihdun lukijakunta! Toivotan kaikille äärimmäisen paljon peli-intoa kevään kiireisiin ja oikein lämpöistä kesää! Näillä sanoin kiitän ja kumarran, ja poistun estradilta ensimmäisen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti