29. huhtikuuta 2014

Muutosten ilmapalloja

Hei vaan kaikille ja ihanaa vappua. Todellisesti toivon, että nuo säätietelijät olisivat kerrankin väärässä ja saataisiin sittenkin lämmintä ja aurinkoa, mutta Suomen tuurilla niin tuskimpa käy. Eli eipä tule ainakaan siihen traditioon muutosta, että vappuna olisi lämmin. Muutosta olisi kuitenkin luvassa, vaikkei säässä niin Soihdussa. Aikaisemmin on kirjoiteltu, että meillä on tosiaan nyt uusi kirjoittaja, toinen bloggari, joka nyt jakaa kirjoittamisen ilon Soihdussa. Haluaisin kuitenkin avata hieman ensin syitä tähän ratkaisuun, siellä olettehan te ne ansainneet.

Minulla kävi henkilökohtaisessa elämässäni sellainen tuuri, että ensi vuoden tammikuussa pakkaan laukkuni ja muutan Suomesta hieman vilkkaampaan kaupunkiin, Tokioon, koulutuksen perässä. En siittä tarinoi sen enempää, mutta oleellista on, että kun kuluista joudutaan karsimaan ja Tokio tunnetusti on niitä kaupunkeja jotka veloittavat netistä sievoisen hinnan, jotain kompromisseja täytyi tehdä. Siis sen sijaan, että miljoonatta kertaa jättäisin teidät odottelemaan Soihdun uutta syttymistä, värväsin itselleni apuvoiman, jonka on tarkoitus jatkaa Soihdun luotsaamista. Ei kuitenkaan yksinvaltijaana, en aio suinkaan jättää laivaa, enkä kirjoittamista. Pelkona kuitenkin on, että tekstin määrä vähenee radikaalisti lävitse tulevan vuoden. Ja tokihan se on teille lukijoina mielenkiintoisempaa saada kahdesta lähteestä tekstejä?

Tämä toisen kirjoittajan hankkiminen on myös osa muita muutoksia, mitä Soihdussa tullaan todennäköisesti tekemään. Loppuihin kuitenkin kaipaisin teidän mielipiteitänne, mutta jos niitä ei ole mahdollista saada, niin olkaa huoleti, teen päätökset diktaattorina. ;) Olisi kuitenkin hauska tietää, miten juuri seuraavia asioita saataisiin kehitettyä enemmän toivottuun suuntaan. Olkaa siis vapaat kommentoimaan omia kokemuksianne!

1) Soihdulla on ollut reilu vuoden päivät olemassa myäs kotisivut. Alunperin kotisivujen tarkoituksena oli toimia sellaisen vakiintuneempien tekstien, sekä pelilistojen yhteen kerääjänä, mutta jostain syystä homma ei lähtenytkään vetämään ihan samalla tavalla. Soihtu ei aio luopua kotisivuista, mutta olisiko teillä jotain hyviä ideoita mitä haluaisitte nähdä sivuilla? Kehitystä tullaan tekemään eteenpäin, mutta nyt pallo olisi väliaikaisesti teillä.

2) Soihtu on myös tarjonnut mahdollisuuden pelille listautua vain pelilistalle, ilman arvostelua. Onko tämä teistä hyödyllinen juttu jota kannattaa jatkaa, kenties kaivataanko siihen jotain tiukempaa kriteerien asettelua tai muuta sisältöä kuin vain genre ja peli?

3) Viimeisenä haluaisin palautetta Soihdusta yleensä. Onko jotain mitä ei ole edes ajateltu, mutta mille olisi kiireesti tarvetta. Pallo on jälleen kerran teillä. :)

Kiitos ja kumarrus. Ja pahoittelut kaikesta hämmingistä jo etukäteen, mitä tulevat muutokset saattavat tuoda tullessaan. Ja kiitos siitä että jaksatte seurata meitä päivästä toiseen.
Oikein kaunista kevättä ja serpentiinin täytteistä vappua!
Terkuin Acha

kuvan alkuperäinen osoite


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti