6. maaliskuuta 2013

Do not read this Post

[Because that made you read HAH, or if it did not I hash officialy failed...]
Koska mikä olisikaan helpompaa kuin käyttää omaa blogiaan ilmoituskaistana, mutta joka tapauksessa:
Oletko kiinnostunut foorumiroolipelauksesta? Haluaisitko kenties toimia oman pelisi ylläpitäjänä, mutta epäilet rahkeidesi ja aikasi riittämistä pitkällä tähtäimellä? Omaat kuitenkin  sen verran vapaa-aikaa, että uskaltaisit tarttua uuteen haasteeseen, ainakin jos sen aikataulu voitaisiin suhteuttaa omaasi? Lisäksi omaat hersyvän mielikuvituksen, sekä brainstrormausta kestävän luonteen, etkä ota liian herkästi nokkiisi suorasta kommentista?

Mikäli vastauksesi edellisiin kysymyksiin oli kyllä, saatat olla täydellinen henkilö uuteen foorumiroolipeliprojektiin, joka käsittelee täysin uutta suuntausta (Suomessa) fooruroolaamisen parissa. Ei ole merkitystä oletko foorupelaamisen suhteen vasta-alkaja vai jo pitkään foorumeita kolunnut merikarhu, kunhan asenteesi ja innostuksesi on kohdallaan. Myös iän painan villaisella, kunhan edellinen ehto on kuosissa ja suomenkieli hallussa. Koodaustaito lasketaan plussaksi, muttei ole pakollinen. Sen sijaan jonkinlainen käsitys foorumin hallinnasta olisi hyödyksi, mutta sekin asia voidaan hoitaa pikakoulutuksella. Kunnianhimoa pitäisi olla ainakin hiukan, mutta järki päässä!

Sitten hieman projektista. Olen julma ja puhun hieman salaillen, koska en vielä halua herättää aiheesta suurta keskustelua. Kyseessä on kuitenkin foorumiroolipelauksen muoto, joka käyttää hyväkseen tuttuja ja turvallisia foorumiroolipelauksen keinoja, mutta on varustettu aika-twistillä. Tämä froolaamisen muoto on täydellinen niille, jotka eivät halua sitoutua pitkällisesti, mutta eivät myöskään halua heittäytyä luomaan täysin uudelleen maailmaansa kerta toisensa jälkeen (kuten engalnnin kielisissä pbp (play by post) peleissä usein on tapana tehdä). Sinulle, joka lähdet tähän mukaan, lupaan että vastassa on unohtumattomia elämyksiä, mielikuvituksellista toimintaa yli erilaisten genrejen, maailmanrakennusra, vastuuta, mutta myös tukea uuden pelimuodon valloituksessa, sekä aikarajoittomuutta sitä tarvittaessa!

Mikäli löysit itsesi kuvauksesta tai innostuit ideasta muuten vaan potentiaalisena kannusjoukkoja, ota yhteyttä sähköpostilla astri@hotmail.fi. Kirjoita jo heti ensimmäiseen viestiin minkälainen kokemus sinulla on foorumaailmasta, millä nimillä sinua on tunnettu ja mikä oli juuri se syy, mikä sai sinut vastaamaan. Lähtökohtaisesti haen yhtä ihmistä, joka pystyy omistautumaan asialle hieman enemmän, sekä muutamaa muuta, jotka haluavat lähteä juttuun mukaan, mutta ovat enemmän aikarajoitettuja toimijoita.

Kiitos ja kumarrus, the Stage is Yours!

alkuperäinen osoite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti