25. maaliskuuta 2017

Soihtu sammuu

Mustesoihdulla on takanaan hyvin monta, hyvin epätasaisen aktiivista vuotta. Tämän blogin ylläpitäminen on ollut todella opettavaista, inspiroivaa ja täydentänyt fooruroolausharrastustani sanoin kuvaamattomalla tavalla. Kaikki kommentinne, palautteenne ja pelit joihin olen tutustunut arvosteluiden kautta, ovat olleet hyvin tärkeitä ja erityisesti pelit upeita kokemuksia. Olen tutustunut tämän kautta moniin ja monet niistä ihmissuhteista pysyneet ja toivottovasti pysyvät tästä päivästä eteenpäinkin.

Syy lopettaa Mustesoihdun pitäminen koostuu muutamasta erillisestä palasesta. Ensimmäinen on vaaninut kulman takana jo kauan, sen nimi on aika. Aliarvioin opintoni vastustajana pahasti ja koska yliopistolla oletetaan, että myyn sieluni alalle menestyäkseni ja koska ala tuntuu omalta, aion näin tehdä. Aikaa siis viimeisen vuoden aikana on ollut koko ajan vähenemissä määrin ja viimeisinä kuukausina en ole edes avannut kotona konetta ollenkaan.

Toinen syy roolipeliharrastuksen päättyminen. Olen pelannut vähän vajaan kymmenen vuoden aikana hyvin erilaisissa yhteisöissä, hyvin eripituisia ajanjaksoja. Pelasin vielä vuoden alussa yhdessä pelissä, mutta tämän tien tultua päätökseensä, en ole kokenut enää vastaavaa inspiraation paloa harrastukseen. Mustesoihdun sammuminen tämän ajanjakson päätöksessä on kaiketi vain luonnollista.

Kiitos teille ja mitä parhaimpia pelihetkiä.
Acha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti